Catalog Produse

Produse & Servicii

CONEX INTRADE – peste 20 de ani de experienta si parteneriate de succes in industria romaneasca ca principal furnizor de tehnologie, materiale si echipamente cu aplicatii in domeniul de temperaturi inalte.

Instalatii control si automatizare


Dulap de distributie


Sisteme de protectie si monitorizare cuptoare

Automatizarea electrica a unui sistem sau mecanism este o conditie esentiala in productivitatea, fiabilitatea si siguranta procesului de productie .

Sistemul de automatizare este un sistem in care orice avarie sau defectiune este afisata, alarmata si dupa caz, opreste functionarea pana la remedierea defectiunii pentru a nu pune in pericol procesul de productie.

Toate aceste automatizari electrice au la baza un proiect, un plan de executie si un sistem de functionare.

O automatizare poate fi efectuata de la bun inceput intr-o instalatie electrica noua sau poate fi integrata la fel de bine intr-o instalatie sau sistem vechi care este imbatranit si depasit tehnologic si unde implementarea altei automatizari este imperios necesara si se poate realiza cu costuri mai mici deorece o parte a instalatiei se poate pastra.

Asiguram service-ul si interventii prompte la instalatii automatizate atat la solicitare telefonica cat si in baza unui contract de colaborare.